406 for Suzanne, 20 voor Sander

Iedere dag in februari loopt Karel 1 km meer voor het goeie doel, dat maakt 406km op 28 dagen. Zondag 20 februari staat in het teken van Sander Heldenbergh en het goede doel Karus vzw. Karel komt hiervoor naar Sint-Eloois-Winkel, om 14u start hij aan zijn 20km. Iedereen die wil, kan (een stukje) meewandelen of lopen. Starten vanaf 13u30 en ten laatste om 15u30, afspraak aan De Link. Indien je 20km wil lopen, start je best om 14u. Indien je wenst deel te nemen, willen we vragen je via deze link in te schrijven. Altijd leuk om vooraf een idee te hebben met hoeveel we gaan zijn. Maar ook de dag zelf zijn jullie van harte welkom.

Er wordt wel wat volk verwacht, daarom hebben we nog helpende handen nodig om ’s morgens alles klaar te zetten in De Link. Via dezelfde link kan je je opgeven als vrijwilliger. Afhankelijk van de drukte, zou wat hulp in de namiddag ook welkom kunnen zijn.

Goed om weten: Karel loopt aan een tempo 9à10km/u. Passages aan de link zijn rond 14u30, 15u, 15u30 en aankomst om 16u. Als je een stukje meeloopt, pik gerust in op één van die tijdstippen. Iedereen mag gerust op haar of zijn tempo lopen.